„Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez”

Örök igazság a véget nem érő feladatok, kihívások, jogszabályi megfelelőségek kezelésére

Örök igazság a véget nem érő feladatok, kihívások, jogszabályi megfelelőségek kezelésére

Minden tiszteletünk azoknak a városvezetőknek és hivatalvezetőknek szól, akik ezt a nem könnyű 2016-os évet végigküzdötték a gyakran változó jogszabályi követelmények, önkormányzati hatáskör-változások vagy éppen salátatörvények mellékletében megjelenő kötelezettségek teljesítése során.

A CONTROLL Holding Zrt. csapata közel 18 éve foglalkozik az önkormányzatok ISO 9001 és ISO 14001 szabványokra épülő irányítási rendszereinek konzultálásával és ezzel párhuzamosan „ránk ragadt” a pályázatokkal való foglalatoskodás is. Pályázni ma már az önkormányzati körnek mindenre kell, ami a napi gyakorlatban azt jelenti, hogy komoly kapacitásokat kötnek le szellemi és fizikai oldalról egyaránt a folyamatosan változó jogszabályi környezet által előírt követelmények teljesítése, valamint a hozzárendelt különböző fedőnevű pályázati kiírásoknak való megfelelés során..

Azokkal az ügyfeleinkkel, akikkel a ’90-es évek közepétől tanácsadói kapcsolatban állunk, sokszor kiáltanak bele a levegőbe, hogy „Segítség!”, mert újabb és újabb, működésükhöz kapcsolódó elvárásokat kell kielégíteniük ahhoz, hogy az adott önkormányzati vagy hivatali tevékenységet támogató uniós vagy hazai forrás elnyerését a pályázatok sikeres felhasználásával megoldhassák.

Ezért volt jelzés értékű számunkra is, hogy Velence Város Önkormányzatának Integrált Településfejlesztési Stratégiát kellett készítenünk sikeres pályázatok és fejlesztések előkészítéséhez és az annak való megfelelés érdekében. Erre a kihívásra sem mondhattunk nemet, hiszen gyorsan megtaláltuk azokat a szakértőket, akik a CONTROLL Holding Zrt. csapatát képesek voltak segíteni és eredményesen, határidőre lezárni és a testület elé terjeszteni az új ITS-t.

Ez a projekt is jó bizonyíték arra, hogy egy tanácsadó cég csak akkor marad életerős és fejlődőképes, ha minden, a partnerek irányából érkező szakmai kérdést képes a kosarába gyűjteni, azokhoz szakembert találni és határidőre a meghatározott költségkereteken belül a feladatot teljesíteni.

 

Gratulálunk szakértőinknek, bevont külső alvállalkozóinknak, hogy eredményesen és gyorsan reagáltak Velence Város kérésére!