Sikeres felülvizsgálati audit a Laki Épületszobrász Zrt.-nél: A Controll Holding Zrt. szakértelme segítette a felkészülést

Az építészet az emberiség történetével egyidős, és nélkülözhetetlen szerepet játszik városaink szépségének és identitásának megteremtésében. A gyönyörű épületek és házak nélkül városaink nem lennének olyan lenyűgözőek, hiszen a városokat maguk az építmények formálják és teszik élhetővé. Az építészeti alkotások magukban hordozzák a történelmet, betekintést nyújtva a múltba és a különböző kultúrákba, elmesélve az adott kor szellemiségét, művészetét és technológiáját. Sajnos, idővel az épületek külseje és belső terei elkezdenek romosodni, ezáltal elvesztik szépségüket. Ennek megakadályozásában, illetve az eredeti szépségük visszaállításában hatalmas szerepet játszik a Laki Épületszobrász Zrt.

A Laki Zrt. tevékenységi köre rendkívül sokrétű és értékes:

  • Belsőépítészet: Olyan belső tereket hoznak létre, amelyek maradandó értéket képviselnek, mint például a Pesti Vigadó vagy a Zeneakadémia belső terei.
  • Műemlékfelújítás: Számos híres épület, mint a Vígszínház és a Nemzeti Múzeum felújítása fűződik nevükhöz.
  • Generálkivitelezés: Az ötlettől a megvalósításig kísérik végig projektjeiket, biztosítva a legmagasabb szintű szakmai hozzáértést.
  • Homlokzatok és terek: Az épületek külső megjelenésének és környezetének megújítása, amely kulturális értéket közvetít mindenki számára.

Nagy öröm számunkra, hogy a Controll Holding Zrt. sikeresen lezárta a Laki Épületszobrász Zrt. minőség- és környezetközpontú (integrált) irányítási rendszerének felülvizsgálati auditra való felkészítését.

Az ISO 9001 és ISO 14001 szabványoknak való megfelelés érdekében a következő lépéseket tettük meg:

  • Dokumentáció felülvizsgálata: Egyeztettünk és megbeszéltük a feladatokat a Laki Épületszobrász Zrt. kijelölt rendszerefelelőseivel, majd átfogó áttekintést végeztünk az Integrált Irányítási Kézikönyvön és aktualizáltuk azt, hogy biztosítsuk a dokumentumok pontosságát és megfelelőségét.
  • Helyszíni audit előkészítése: A helyszínen ellenőriztük, hogy az integrált irányítási rendszer működése összhangban van a dokumentációval és a szabványokkal, valamint elvégeztük a belső auditokat és a vezetőségi átvilágítás dokumentumainak összeállítását.

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhattunk a Laki Zrt. sikeréhez és folyamatos fejlődéséhez. Gratulálunk a csapatnak a sikeres audithoz, és köszönjük a kiváló együttműködést!