Sikeres Együttműködés a Betonacél Trans Holding Kft.-vel

Mára a betonacél az építkezések nélkülözhetetlen elemévé vált, ugyanis betonacél nélkül szinte lehetetlen lenne biztonságos épületeket létrehozni.

A Betonacél Trans Holding Kft., mely 2009 óta van jelen a piacon, kritikus szerepet játszik minden modern építkezésben. Az elmúlt több mint egy évtized során a cég folyamatosan bizonyította megbízhatóságát a biztonságos és minőségi betonacél előállításával, ezzel biztosítva az épületek szerkezeti stabilitását és tartósságát. 

Annak ellenére, hogy a Betonacél Trans Holding Kft. már régóta elismert szereplő a piacon, tudjuk, hogy a folyamatos fejlődés és piaci pozíció erősítése érdekében elengedhetetlen a hatékony marketing és aktív márkaépítés.

Ezért büszkék vagyunk arra, hogy sikeresen lezárult egy kiemelt projektünk, amely figyelembe veszi az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok követelményeit és beépíti a marketing tanácsadásba, illetve a márkaépítésbe. Ezen projekt keretében teljes körű marketingstratégiát dolgoztunk ki, amelynek célja a Betonacél Trans Holding Kft. pozíciójának megerősítése volt a nemzetközi betonacél piacon.

Projektünk főbb elemei:

  • Innovatív marketing koncepciók kidolgozása
  • Értékesítési csatornák és marketing eszközök fejlesztése
  • Árképzési stratégiák finomhangolása
  • Piac- és versenytárs elemzések végrehajtása, termékpozicionálás

Ezen munka során a Betonacél Trans Holding Kft. által nyújtott kiváló együttműködés és a Controll Holding Zrt. által biztosított szakértő tanácsadás sikeres marketingstratégiát eredményezett, amely kiemelkedően erősíti a Betonacél Trans Holding Kft. piaci pozícióját a nemzetközi színtéren.