Piacvezető Pozíció Megőrzése: Magas Színvonalú Képzés a Robotline Kft.-nél

Az ipari robotkarok az 1960-as években jelentek meg először, amikor a General Motors vezette be az Unimate nevű robotot az autógyártásba.

Azóta az ipari robotkarok forradalmasították a gyártást, jelentősen növelve a termelékenységet és csökkentve a hibaarányt. Az 1980-as években Japán és Németország is elkezdte alkalmazni ezeket a technológiákat, ami jelentős hatással volt a világgazdaságra.

Az automatizálás révén csökkentek a gyártási költségek, növekedett a termelési sebesség, és új lehetőségek nyíltak a precíziós műveletek terén. Ma már az ipari robotkarok nélkülözhetetlenek a modern iparban, legyen szó az autóiparról, az elektronikai gyártásról vagy az élelmiszeriparról. Ezek a rendszerek biztosítják a folyamatos működést, elősegítik a hatékony munkafolyamatokat, és versenyképesebbé teszik a vállalatokat a globális piacon.

A Robotline Kft. Magyarország egyik vezető vállalata az ipari robotkarok teljes körű karbantartása és szervizelése terén. A cég tevékenységi köre kiterjed az ipari robotcellák teljes körű kivitelezésére is, a koncepció megalkotásától egészen az üzembiztos működésig. Az ipari területeken, mint az alumínium-, műanyag- és festőipar, több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereik biztosítják a célgéptervezés és robotprogramozás magas minőségét.

Felmerül a kérdés ilyenkor, hogy az a vállalat, amely ekkora múlttal és ezáltal rengeteg tapasztalattal rendelkezik, vajon hova tud még tovább fejlődni, egyáltalán kell-e neki fejlődni, ha már így is piacvezető. A válasz az, hogy igen, kell fejlődni, és mindig lehet is fejlődni, mert még a legjobbaknak, például a több éve professzionális szinten versenyző sportolóknak is mindennap edzeniük kell, hogy ők maradjanak a legjobbak.

Ennek egészen egyszerű oka az, hogy az élet lényege és értelme a folyamatos fejlődés, valaminek a jobbá, szebbé tétele. Ez a jelenség az élet minden szegmensére igaz és megfigyelhető. A piaci verseny is pont ugyanolyan, mint a professzionális sportolás: ha nem edzünk, azaz nem fejlesztjük vállalatunkat mind materiális, mind szellemi szinten, akkor a többi vállalat le fog minket körözni.

Ezért a Robotline Kft. megbízta a Controll Holding Zrt. szakértőit, hogy a GINOP Plusz-3.2.1-21 projekt keretében egy olyan magas színvonalú képzést tartsanak, amely elősegíti a vállalat termelékenységének növekedését és szakmai fejlődését.

Az ISO 9001 és ISO 14001 szabványoknak megfelelő képzési programunknak köszönhetően a Robotline Kft. munkatársai olyan új ismeretekre és technikákra tettek szert, amelyekkel a piaci változó igényekhez jobban és gyorsabban tudnak alkalmazkodni, ezáltal a még válságos időkben is képesek lesznek piacvezetői pozíciójukat megőrizni.

Köszönjük a Robotline Kft. bizalmát és a közös munkát!