Innovatív képzési program a Netmarketing Online Kft.-vel a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 Pályázat támogatásával

A Controll Holding Zrt. büszkén jelenti be, hogy a Netmarketing Online Kft.-vel közösen sikeresen lezártunk egy kiemelt projektet a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 pályázat keretében.

A Netmarketing Online Kft. 2011 óta van jelen a piacon, és azóta is egyedülálló frissességgel és innovációval gazdagítja a marketing világát. Sokat bizonyított specialistáik a marketing stratégia kidolgozásától és a hírlevél automatizálástól, a Google Ads hirdetéskezelésen és a keresőoptimalizálási (SEO) folyamatokon át, egészen a kreatív grafikai és social media megjelenésig nyújtanak segítséget a legmagasabb szinten.

A projekt célja a munkaerő fejlesztése volt, amely során különböző képzésekkel támogattuk a cég dolgozóit a tudásalapú gondolkodás és hatékony vezetés területén.

Képzéseink a következők voltak:

  • Tudásalapú gondolkodás – alapozó képzés
  • Tudásalapú gondolkodás – hatékony vezetés

A képzések során a következő célokat érte el a Netmarketing csapata:

  • Innovatív gondolkodásmód fejlesztése
  • Hatékony vezetési technikák elsajátítása
  • A cég versenyképességének növelése

A projekt teljes mértékben igazolta, hogy a befektetett erőforrásokkal a Netmarketing Online Kft. jelentős előrelépést tett a munkaerő képességeinek fejlesztésében. 

Ez a projekt kiváló példa arra, hogyan lehet egy vállalatot még erősebbé és versenyképesebbé tenni az ISO 9001 és ISO 14001 szabványokhoz illeszkedő képzési programokkal és a szakértői támogatással.

Gratulálunk a Netmarketing Online Kft. vezetőinek és munkatársainak az elkötelezettségükért!