Épületgépészet és ISO szabványok?

Az épületgépészet gyökerei az ókori civilizációkig nyúlnak vissza, ahol az első vízvezeték rendszereket és fűtési megoldásokat alkalmazták.

Az ipari forradalom idején, a 18. század végén és a 19. század elején, az épületgépészet drámai fejlődésen ment keresztül, amikor a technológiai innovációk lehetővé tették a modern fűtési, hűtési és vízellátási rendszerek kialakítását. Az épületgépészet napjainkra az egyik legfontosabb ágazattá vált az építőiparban, amely nemcsak a komfortérzet növelésében, hanem az energiahatékonyság és a környezetvédelem elősegítésében is kulcsszerepet játszik.

A ROHR BAUMEISTER Kft., amely már piacvezető az épületgépészet terén, felismerte, hogy a folyamatos fejlődés elengedhetetlen a versenyképesség megőrzéséhez. Ezért döntöttek úgy, hogy bevezetik az ISO 9001 és ISO 14001 szabványokat, melyek a minőségirányítás és a környezetközpontú irányítás alapkövei.

Az ISO 9001 bevezetésével a ROHR BAUMEISTER Kft. biztosítja, hogy minden folyamatuk átlátható és hatékony legyen, növelve ezzel az ügyfelek elégedettségét és csökkentve a költségeket.

Az ISO 14001 bevezetésével pedig látható az elköteleződés a környezetvédelem mellett, mellyel aktívan hozzájárul a fenntarthatósághoz, ami által nemcsak a környezetet védi, hanem javítja a vállalat hírnevét és versenyképességét is.

A Controll Holding Zrt. szakértői által nyújtott tanácsadás révén a ROHR BAUMEISTER Kft. sikeresen bevezette az ISO 9001 és ISO 14001 szabványokat. A projekt csúcspontja a sikeres audit volt, amely igazolta, hogy a cég megfelel a legmagasabb iparági szabványoknak. Ez a sikeres audit jelentős mérföldkő a vállalat életében, hiszen nemcsak a belső folyamatok hatékonyságát növelte, hanem megerősítette a cég piaci pozícióját is.

Gratulálunk a sikeres audithoz és köszönjük a közös munkát!