A Minőség Új Magasságai: A Controll Holding Zrt. és Kirschner Hidraulika Kft. Partnersége

Hidraulikus eszközök nélkül mindennapi életünk számos tevékenysége sokkal nehezebb és időigényesebb lenne. Ezek a technológiák a modern ipar és infrastruktúra alapvető elemei, amelyek hatékonyabbá teszik a munkafolyamatokat, növelik a termelékenységet és biztosítják a biztonságot. A hidraulikus rendszerek széles körben alkalmazhatók az építőiparban, a mezőgazdaságban, a gépjárműiparban és számos egyéb területen, ahol nehéz terhek mozgatására és pontos erőátvitelre van szükség.

A Kirschner Hidraulika Kft. 1992-ben alapult családi vállalkozásként Kecskéden, és azóta folyamatosan bővíti tevékenységi körét, hogy a legmagasabb szintű hidraulikus megoldásokat kínálja partnereinek. A cég tevékenységi köre kiterjed a hidraulikus rendszerek kiépítésére, tápegységek és hengerek javítására, felújítására, valamint egyedi igények szerinti gyártására.

A Controll Holding Zrt. sikeresen lezárta a Kirschner Hidraulika Kft. minőség- és környezetközpontú (integrált) irányítási rendszerének felülvizsgálati auditra való felkészítését, amely az ISO 9001 és ISO 14001 szabványoknak megfelelően zajlott.

Az együttműködés során az alábbi kulcsfontosságú feladatokat végeztük el:

  • Dokumentáció felülvizsgálata és frissítése: Az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványok követelményeinek megfelelően áttekintettük és frissítettük a Kirschner Hidraulika Kft. irányítási rendszerének dokumentációját.
  • Helyszíni auditok lebonyolítása: A helyszíni auditok során biztosítottuk a rendszer működésének megfelelőségét a szabványokkal, valamint azonosítottuk a javítási lehetőségeket.

Gratulálunk a Kirschner Hidraulika Kft. csapatának a sikeres audithoz! Továbbra is számíthatnak ránk a jövőbeni auditálási tevékenységek során.