Sikeres Projektmegvalósítás a COFF Cleaning Kft.-vel a GINOP Plusz-3.2.1-21 Keretében

A Controll Holding Zrt. és a COFF Cleaning Kft. közös erőfeszítései révén sikeresen lezárult a GINOP Plusz-3.2.1-21 pályázat keretében megvalósított képzési program.

Ebben az együttműködésben a COFF Cleaning Kft. munkatársainak képzésére összpontosítottunk, hogy még hatékonyabban és professzionálisabban végezhessék munkájukat.

A COFF Cleaning Kft. meghatározó szereplője a rendezvénytakarítási szektornak, kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik Magyarország legnagyobb rendezvényközpontjának, a Hungexpo Zrt.-nek a takarításában is. Emellett többek között irodaházak, egészségügyi intézmények, építőipari területek és kereskedelmi egységek tisztításával is foglalkoznak.

Képzési Program Célja

A Controll Holding Zrt. által vezetett képzés célja a COFF Cleaning Kft. alkalmazottainak képességeinek és tudásának fejlesztése volt, hogy még hatékonyabban és professzionálisabban végezhessék munkájukat. A program keretében a következő témakörökre összpontosítottunk:

  • Munkavállalók alkalmazkodóképességének fejlesztése
  • Termelékenység növelése hatékony munkaerő-fejlesztéssel

Elért Eredmények

A képzési program során a COFF Cleaning Kft. munkatársai az alábbi célokat érték el:

  • Az új ismeretek és technikák elsajátításával a munkatársak jobban alkalmazkodnak a változó piaci igényekhez és elvárásokhoz.
  • A hatékony munkafolyamatok bevezetésével növeltük a vállalat hatékonyságát és termelékenységét.
  • Az ISO 9001 szabványnak megfelelő képzési programunknak köszönhetően a COFF Cleaning Kft. még versenyképesebbé vált a piacon.

Szakértői Támogatás és Tanúsítványok

A Controll Holding Zrt. szakértői támogatásával a COFF Cleaning Kft. munkatársai a legmodernebb munkafolyamatokat és technológiákat sajátíthatták el, amelyek elengedhetetlenek a minőségi és hatékony szolgáltatások nyújtásához. A képzési program végén a résztvevők tanúsítványt kaptak, amely igazolja az elért tudást és a képzés sikeres teljesítését.

Gratulálunk a COFF Cleaning Kft.-nek!

A Controll Holding Zrt. gratulál a COFF Cleaning Kft. vezetőinek és munkatársainak az elkötelezettségükért és a folyamatos fejlődés iránti elhivatottságukért. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhattunk a vállalat sikereihez és jövőbeni növekedéséhez. Az ilyen képzési programok bizonyítják, hogy a munkaerő fejlesztése és a szakmai képzések kulcsfontosságúak a hosszú távú üzleti siker és versenyképesség szempontjából.

Köszönjük a COFF Cleaning Kft. bizalmát és a közös munkát! Továbbra is elkötelezettek vagyunk a minőség és a szakmai fejlődés mellett.