A Mély- és Útépítő Kft. termelékenységének növelése hatékony munkaerő-fejlesztéssel

A Controll Holding Zrt. és a MÉLY-ÚT Kft. együttműködése keretében sikeresen lezárult a GINOP Plusz-3.2.1-21 pályázatban megvalósított képzési program.

A MÉLY-ÚT Kft. 2003 óta meghatározó szereplője az építőiparnak, számos nagy volumenű projekt megvalósításával bizonyítva elkötelezettségét a minőség és megbízhatóság iránt. Tevékenységi köre kiterjed csatorna-, út-, autópálya- és parkoló építésre, vízépítésre és hídépítési munkákra is. Gépparkjuk folyamatos korszerűsítése és dolgozóik szakmai fejlődése biztosítja, hogy a legmodernebb technológiákat alkalmazva a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújthassák megbízóiknak.

A Controll Holding Zrt. által tartott képzés célja a munkavállalók és vállalat alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása volt a munkaerő fejlesztésen keresztül.

A program során a következő témakörökre fókuszáltunk:

  • Munkavállalók alkalmazkodóképességének fejlesztése
  • Termelékenység növelése hatékony munkaerő-fejlesztéssel

A képzés remek lehetőséget nyújtott a MÉLY-ÚT Kft. munkatársainak, hogy az ISO 9001 szabványnak megfelelő legmodernebb munkafolyamatokat sajátíthassák el, ezáltal növelve a cég termelékenységét.

A képzés alatt a MÉLY-ÚT Kft. csapata az alábbi célokat érte el:

  • Alkalmazkodóképességük fejlődött
  • Termelékenységük javult
  • A cég versenyképessége erősödött

A vállalat még erősebbé és versenyképesebbé vált az ISO 9001 szabványhoz illeszkedő képzési programnak és a Controll Holding Zrt. szakértői támogatásának köszönhetően.

Gratulálunk a MÉLY-ÚT Kft. vezetőinek és munkatársainak!