A Jövő Építői: A Controll Holding Zrt. és a LemezStruktúra Kft. Közös Sikere

A Controll Holding Zrt. és a LemezStruktúra Kft. közös erőfeszítéseinek eredményeként sikeresen lezárult a GINOP Plusz-3.2.1-21 pályázat keretében megvalósított képzési program.

Az együttműködés célja a LemezStruktúra Kft. munkatársainak képességeinek és tudásának fejlesztése volt, hogy még hatékonyabban és professzionálisabban végezhessék munkájukat.

A LemezStruktúra Kft.

A LemezStruktúra Kft. a magyar fémépítőanyag-piac meghatározó szereplője, főként építőipari lemezek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Termékkínálatukban megtalálhatók a trapézlemezek, hullámlemezek, építőipari lemezek és élhajlított lemezek, valamint széles választékot kínálnak tetőfedő anyagokból, beleértve a fémlemezeket és tetőcserepeket. A cég szolgáltatásai közé tartozik a termékek egyedi gyártása, kiszállítása és beépítésének támogatása is, így kereskedelmi és lakossági ügyfeleik számára átfogó tetőfedő és burkoló megoldásokat kínálnak.

Képzési Program Célja

A Controll Holding Zrt. által vezetett képzési program célja a LemezStruktúra Kft. munkatársainak képességeinek és tudásának fejlesztése volt. A program keretében az alábbi témakörökre összpontosítottunk:

  • Munkavállalók alkalmazkodóképességének fejlesztése
  • Termelékenység növelése hatékony munkaerő-fejlesztéssel

Elért Eredmények

A képzési program során a LemezStruktúra Kft. munkatársai az alábbi célokat érték el:

  • Az új ismeretek és technikák elsajátításával a munkatársak jobban alkalmazkodnak a változó piaci igényekhez és elvárásokhoz.
  • A hatékony munkafolyamatok bevezetésével növeltük a vállalat hatékonyságát és termelékenységét.
  • Az ISO 9001 szabványnak megfelelő képzési programunknak köszönhetően a LemezStruktúra Kft. még versenyképesebbé vált a piacon.

A Controll Holding Zrt. szakértői támogatásával a LemezStruktúra Kft. munkatársai a legmodernebb munkafolyamatokat és technológiákat sajátíthatták el, amelyek elengedhetetlenek a minőségi és hatékony szolgáltatások nyújtásához.

Gratulálunk a LemezStruktúra Kft.-nek!

A LemezStruktúra Kft. munkatársainak és vezetőinek elkötelezettsége és elhivatottsága a folyamatos fejlődés iránt mind végig példaértékűnek bizonyult, és ez meg is hozta a gyümölcsét. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhattunk a vállalat jövőbeni eredményeihez és növekedéséhez. Az ilyen képzési programok bizonyítják, hogy a munkaerő fejlesztése és a szakmai képzések kulcsfontosságúak a hosszú távú üzleti siker és versenyképesség szempontjából.

Köszönjük a LemezStruktúra Kft. bizalmát és a közös munkát!