Új Lehetőségek és Nagyobb Megrendelések: A DATI-SPED Kft. Sikeres Tanúsítása

A Controll Holding Zrt. legújabb sikeres projektje a DATI-SPED Kft.-vel közösen valósult meg. A DATI-SPED Kft. 2003 óta működő vállalkozás, amely szállítmányozásra és gépi földmunkák elvégzésére szakosodott.

Az évek során cégük dinamikusan fejlődött, bővült a tevékenységi körük, nőtt a munkatársi létszámuk, és folyamatosan emelkedett szolgáltatásaik színvonala. Annak érdekében, hogy ez a fejlődés és növekedés továbbra is töretlen legyen, elengedhetetlen volt az ISO 9001 szabvány alapján történő minőségirányítási rendszer kiépítése és bevezetése, amelyben a Controll Holding Zrt. nyújtott segítséget.

A Projekt Céljai és Feladatai

A GINOP PLUSZ-1.2.3-21 pályázat keretében a DATI-SPED Kft. támogatást nyert, hogy javítsa és fejlessze minőségirányítási rendszerét az ISO 9001 szabvány szerint. A Controll Holding Zrt. feladata volt, hogy tanácsadási szolgáltatásainkkal támogassuk a DATI-SPED Kft.-t ebben a folyamatban. A projekt fő célja az volt, hogy a vállalat minőségirányítási rendszere megfeleljen az ISO 9001 szabványnak.

A Projekt Feladatai:

  • Részletesen felmértük a meglévő folyamatokat és dokumentációkat, hogy azonosítsuk a fejlesztési lehetőségeket.

  • Átdolgoztuk és kiegészítettük a minőségirányítási rendszer dokumentációját, hogy megfeleljen az ISO 9001 szabványnak.

  • Támogattuk a rendszer bevezetését és működtetését, hogy a vállalat hatékonyan tudja alkalmazni az új folyamatokat.

Az Együttműködés Eredményei

A közös munka eredményeként a DATI-SPED Kft. sikeresen átment az auditáláson és ezáltal megszerezte az ISO 9001 tanúsítványt. Ennek köszönhetően a cég most már képes nagyobb volumenű megrendeléseket is elnyerni, és szélesebb ügyfélkört kiszolgálni. Az új minősítéssel a vállalat alkalmassá vált közbeszerzési eljárásokon való részvételre is, amely korábban akadályozta őket az állami és egyéb nagyobb projektekben való részvételben.

Gratulálunk a DATI-SPED Kft. csapatának a kiváló munkáért és a sikeres tanúsításért!