Támogassuk a visegrádi együttműködést!

A szabadalmi intézetek magyarországi központot hoztak létre az egységes feladatellátás megszervezésére

A szabadalmi intézetek magyarországi központot hoztak létre az egységes feladatellátás megszervezésére

A CONTROLL Holding Zrt. beszerzési eljárás keretében elnyerte a Visegrádi Szabadalmi Intézet ISO 9001:2015 szabvány szerinti irányítási rendszerének kialakítását. Lengyelország, Szlovákia, Csehország és Magyarország szabadalmi ügyeinek intézésével kapcsolatos folyamatok irányítási funkcióit dolgozzák ki tanácsadóink és integrálják abba a 4 ország által használandó eljárás környezetbe, mellyel ezt a fontos, innovációs tevékenységet végezni szükséges.

A projekt elején már sok mindent megtanulhattunk erről a különleges szolgáltatási területről, hiszen mint minden más, ez is versenykörnyezetben működő, egymással versenyző szolgáltatási folyamatokat jelent és ha figyelembe vesszük az elmúlt napokban publikált magyarországi „Adidas storyt”, akkor belátható, mennyire fontos, hogy a szabadalmakkal védett találmányok professzionális háttértámogatást kapjanak a nemzeti és nemzetközi szabadalmi szervezetektől.

 

Izgalmas kihívásnak tekintjük a minőségirányítási rendszer 4 országra történő kiterjesztésének feladatait és bízunk benne, hogy néhány hónap múlva már a sikerekről is beszámolhatunk.