Sikeres felnőttképzési projekt lezárása a Multisteel Hungary Kft.-vel a GINOP Plusz-3.2.1-21 keretében

A Controll Holding Zrt. és a Multisteel Hungary Kft. együttműködésének eredményeként sikeresen lezárult a GINOP Plusz-3.2.1-21 pályázat keretében megvalósított képzési program.

A Multisteel Hungary Kft. egy vezető szereplő az ipari szolgáltatások terén, olyan tevékenységekkel, mint a technológiai csőszerelés, acélszerkezet gyártás és szerelés, nyomástartó edények és tartályok gyártása, valamint komplett építőipari munkák. A vállalat sikerét a szakmai tudás és az innovatív szellem ötvözése biztosítja, amelyet a legmagasabban képzett mérnökök és szakképzett szakemberek garantálnak.

A Controll Holding Zrt. által tartott képzés célja a munkaerő képességeinek fejlesztése volt, különös tekintettel a tudásalapú gondolkodásra és a hatékony vezetésre. 

A képzés keretében a következő témaköröket érintettük:

  • Tudásalapú gondolkodás – hatékony vezetés
  • Innovatív vezetési technikák elsajátítása

Ez a képzés nemcsak új ismeretekkel gazdagította a Multisteel Hungary Kft. munkatársait, hanem lehetőséget biztosított számukra, hogy az ISO 9001 és ISO 14001 szabványokhoz illeszkedő és azoknak megfelelő legmodernebb vezetési technikákat sajátítsák el, amelyek a cég hosszútávú és professzionális működésének elengedhetetlen alappillérei.

Gratulálunk a Multisteel Hungary Kft. vezetőinek és munkatársainak az elkötelezettségükért és a folyamatos fejlődés iránti elhivatottságukért!