Rabmunka ISO 9001 szabvány követelményeinek teljesítésével

A BV Holding Kft. a BM által alakított cégek közül további cégeket integrált saját tevékenységi körébe

Rabmunka ISO 9001 szabvány követelményeinek teljesítésével

 

Büntetés-végrehajtás, rabmunka és üzleti eredményesség

2020-ban már egyetlen adófizetőnek sem kell megmagyarázni azt, miért fontos, hogy a magyar börtönökben levő közel 18 ezer fogvatartott miért kell, hogy végezzen a társadalom irányába is hasznos tevékenységet napközben. Munkavégzésük során jogszabályi és az őrizetessel szemben támasztott valamennyi követelményt teljesíteni szükséges. Az elmúlt évekre sikerült elérni azt, hogy a cipőtől a sapkáig minden terméket, valamint az étkezésnél felhasznált minden alapanyagot már saját, belső rabmunkával állítanak elő a gazdasági társaságok.

 

A BV Holding Kft. szerepe

A nevéből adódóan erre a cégre vár az a kiemelt szakmai feladat, hogy a ma még tagolt gazdasági társaságok működését egy egységes, átlátható, költségkímélő módon összefogó szervezeti struktúrává alakítsa át. Úgy gondoljuk, hogy a Controll Zrt. tanácsadói megbízása azért is születetett meg évekkel ezelőtt, mert hasonló eredményes munkát végeztünk a HM gyártó, szállító és szerelő cégeinél a HM EI Zrt. megbízásából. Ebben az évben a BV Holding Kft. két régebben önállóan működő szakterületet integrált működésébe, így ma már a bútorgyártás is a központi irányítás részét képezi. Tanácsadóink gyors és hatékony munkát végeztek, hiszen az őszi független auditálásra bevonták ezeket a tevékenységeket is és sikeresen auditáltattuk külső, független tanúsító partnerükkel.

Köszönjük a BV Holding Kft-nek az ez évi megbízást is, bízunk benne, hogy a továbbiakban is a cég növekedését a BV cégek összevonását, a humán erőforrások racionalizálását és a belső költségszerkezet optimalizálását tanácsadóinkkal támogathatjuk.