Minőség és fenntarthatóság: SÉD Kft. felülvizsgálati auditra való felkészülése a Controll Holding Zrt.-vel

Bár napjainkban az online tartalmak dominálják a mindennapjainkat, a nyomtatott könyvek és kiadványok iránti igény továbbra is erős maradt. Az olvasók és gyűjtők számára a könyvek fizikai jelenléte, a papír érintése és az egyedi nyomtatott kiadványok varázsa pótolhatatlan.

A SÉD Kft. már több mint 20 éve szolgálja ki ügyfeleit, és mára a magyarországi nyomdaipar egyik meghatározó piaci szereplőjévé vált. A minőség és fenntarthatóság iránti elkötelezettség jegyében a Controll Holding Zrt. örömmel járult hozzá a SÉD Kft. minőség- és környezetközpontú (integrált) irányítási rendszerének felülvizsgálati auditjához.

A SÉD Kft. tevékenységi köre:

  • Könyvnyomtatás és könyvkötés: Puha- és keménytáblás könyvek gyártása magas színvonalon.
  • Grafikai előkészítés: Komplett grafikai szolgáltatások a szórólapoktól a művészeti albumokig.
  • Bérkötészet: Kötészeti szolgáltatások más nyomdák számára is.

A Controll Holding Zrt. szakértelmének és elkötelezettségének köszönhetően a SÉD Kft. felkészülten állt a felülvizsgálati audit elé, és sikeresen megfelelt az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok követelményeinek.

Az auditra való felkészülés során a következő lépéseket tettük meg:

  • Dokumentáció felülvizsgálata: Az Integrált Irányítási Kézikönyv áttekintése és a dokumentumok megfeleltetése a szabványok követelményeinek.
  • Helyszíni audit előkészítése: Ellenőriztük, hogy az irányítási rendszer gyakorlati működése teljes mértékben megfelel-e a dokumentációban rögzített előírásoknak és a szabványok követelményeinek, továbbá lefolytattuk a belső auditokat és a vezetőségi áttekintést.

Gratulálunk a sikeres audithoz, és köszönjük a megbízást!