Legyen egyre nagyobb rend a reptereinken!

Minőségirányítási rendszer Budapesten és Debrecenben

A Liszt Ferenc Repülőtéren és Debrecen nemzetközi repülőterén az elmúlt években dinamikusan nő a forgalom, ezzel párhuzamosan, de annál nagyobb léptékben azoknak a megoldandó problémáknak és feladatoknak a köre, amelyek a növekvő létszámmal és gépterheléssel függ össze.

 

Mit kell akkor tenni, ha a folyamatokban rejlő tartalékokat akarjuk megkeresni?

Egyetlen vállalkozás vezetője és tulajdonosa sem engedheti meg magának azt, hogy felelőtlenül csak beruházásokon keresztül növelje vállalkozása hatékonyságát. Egyre mélyebben kell ásnia annak érdekében, hogy megtalálja folyamataiban, értékteremtő folyamataiban rejlő lehetőségeket.

 

Az AIRPORT SERVICE BUDAPEST Zrt. sikertörténete

Ne beszéljünk most a cég azon időszakáról, amikor rengeteg problémával, tulajdonosi gondokkal küzdöttek! Beszéljünk inkább arról az elmúlt 1-2 évről, amikor az új tulajdonosok meghatározták a cég irányvonalát és lefektették azokat a stratégiai elképzeléseket, amelyekkel a legnagyobb földi kiszolgálóvá kívánják fejleszteni a céget. Ehhez a fejlesztési programhoz kapcsolódott a Controll Zrt., amikor megszálltuk tanácsadóinkkal a két repülőteret és felmértük azokat a folyamatokat, amelyek valódiak, kötődnek az utasforgalomhoz, problémákat okoznak szervezetlenségükkel, vagy éppen veszteséget termelnek.

 

Új irányt adtunk a fejlesztéseknek

A cég vezérigazgatójával és vezetőivel a helyzetértékelést követően kijelöltük azokat a legfontosabb értékteremtő és az utasforgalom szempontjából meghatározó tevékenységeket, amelyeket szigorúan, a nemzetközi légiközlekedés szabályait teljes körűen betartva szabályoztunk, hozzárendelve az alvállalkozói, a belső munkatársi kört és az ellenőrzési folyamatokat.

 

Mi a siker titka?

Elsősorban a megítélés, amelyet az utazó közönség és a fogadott légitársaságok objektív értékelése ad. Ennek eredménye, hogy közös együttműködésünk időtartama alatt közel 6%-kal javult a cég megítélése. Az ügyfélelégedettség-növekedés megjelenik a további feladatok kijelölésében és az együttműködés szélesítésében.

 

Gratulálunk az AIRPORT SERVICE BUDAPEST Zrt. teljes vezetői körének és összes munkatársának, akik az elmúlt időszakban a közös fejlesztési projektekben hatékonyan, közös iránymutatásunk alapján együttműködtek velünk!