Komandor Lux Kft.: Minőség és fenntarthatóság az ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványokkal

A beépített szekrények és térelválasztó ajtók a modern lakberendezés elengedhetetlen elemei, hiszen maximális helykihasználást és rendkívül esztétikus megoldásokat kínálnak. A beépített szekrények lehetővé teszik, hogy a lakás bármely helyiségében praktikus és rendezett tárolási rendszereket alakítsunk ki, míg a térelválasztó ajtók elegáns és funkcionális megoldást nyújtanak a terek elválasztására, anélkül, hogy csökkentenék azok nyitottságát és átláthatóságát. Ebben a Komandor Lux Kft. kiemelkedő megoldásokat kínál, legyen szó egyedi gardróbszekrényekről, hálószoba, nappali, konyhai, előszoba, gyerekszoba, vagy irodai beépített szekrényekről.

A Komandor Lux Kft., amely 2000 óta a KOMANDOR S.A. hivatalos magyarországi vezérképviselete, elkötelezett a magas minőség és ügyfél-elégedettség iránt. Innovatív és praktikus megoldásaik a tolóajtós beépített szekrények és egyedi gardróbok terén számos elégedett ügyféllel büszkélkedhetnek.

A CONTROLL Holding Zrt. örömmel számol be arról, hogy egy sikeres együttműködést zártunk le a Komandor Lux Kft.-vel. A projekt célja a vállalat minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerének felülvizsgálata és tanúsítása volt az ISO 9001 és ISO 14001 szabványoknak megfelelően.

Az együttműködésünk során az alábbi kulcsfontosságú feladatokat végeztük el:

  • Dokumentáció felülvizsgálata és frissítése: Az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványok követelményeinek megfelelően átfogóan áttekintettük és frissítettük a Komandor Lux Kft. irányítási rendszerének dokumentációját.
  • Helyszíni auditok lebonyolítása: A helyszíni auditok által biztosítottuk a rendszer működésének megfelelőségét a szabványokkal.
  • Folyamatos támogatás és tanácsadás: Az auditok során felmerülő kérdésekre és kihívásokra azonnal reagáltunk, biztosítva ezzel a zökkenőmentes és sikeres auditálási folyamatot.

Ezen feladatok elvégzése hozzájárult ahhoz, hogy a Komandor Lux Kft. folyamatosan fenntartsa és javítsa szolgáltatásainak minőségét, miközben elkötelezetten dolgozik a környezeti fenntarthatóságért.

Gratulálunk a Komandor Lux Kft. csapatának a kiváló együttműködésért és elkötelezettségért! Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a sikeres projektnek.