Kiválóság a Gutta Hungária Kft.-nél: Sikeres auditok a Controll Holding Zrt.-vel!

Az építőipar és a kertészet területén szerzett több évtizedes tapasztalat és szakértelem lehetővé teszi, hogy a Gutta Hungária Kft. a versenyképes márkatermékek és a kiváló szolgáltatások terén kiemelkedjen.

A Controll Holding Zrt. büszkén jelentheti be, hogy sikeresen támogattuk a Gutta Hungária Kft.-t az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerinti tanúsítványok megszerzésében.

A Gutta Hungária Kft. kiválósága

A Gutta Hungária Kft. aktív jelenléte a nemzetközi piacon, különösen a B2B szektorban, lehetővé teszi számukra, hogy közvetlen kapcsolatot tartsanak ügyfeleikkel, ami kulcsfontosságú a folyamatos innováció és termékfejlesztés szempontjából. A vállalat elkötelezett a magas szintű minőség és ügyfélközpontúság iránt, amely ügyfeleik számára megbízható és hatékony megoldásokat kínál.

A Gutta Hungária Kft. széles termékkínálatával az építőipar és kertészet számára biztosít magas minőségű termékeket, mint például:

  • Innovatív hőszigetelő rendszerek
  • Modern és minőségi előtetők és kocsibeállók
  • Bitumenes zsindely, bitumenes hullámkarton és tartozékok

A projekt céljai és eredményei

A Controll Holding Zrt. feladata a Gutta Hungária Kft. minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerének felülvizsgálati auditjára való felkészítése volt, biztosítva a szabványok követelményeinek teljesülését. Az együttműködés során a következő lépéseket tettük meg:

  • Az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok követelményeinek megfelelően áttekintettük és frissítettük a Gutta Hungária Kft. irányítási rendszerének dokumentációját. Ez magában foglalta az összes releváns dokumentum naprakész állapotba hozását és a belső folyamatok finomhangolását.
  • A helyszíni auditok során biztosítottuk a rendszer működésének megfelelőségét a szabványokkal, valamint azonosítottuk a javítási lehetőségeket. 

A sikeres együttműködés eredményei

A Gutta Hungária Kft. és a Controll Holding Zrt. közötti együttműködés eredményeként a Gutta Hungária Kft. megszerezte az ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványokat, amelyek igazolják a vállalat elkötelezettségét a minőség és a környezetvédelem iránt. Ez a tanúsítvány nemcsak a vállalat hírnevét erősíti, hanem ügyfelei számára is garanciát jelent a magas szintű szolgáltatásokra és termékekre.

Gratulálunk a Gutta Hungária Kft. csapatának a sikeres audithoz!