ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 50001

Hódítanak az integrált irányítási rendszerek

ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 – a legegyszerűbb szabványok.

Már csak néhány hét van hátra és lejár az ISO 9001 szabvány érvényessége és rálépünk egy olyan új útra, ahol már csak a 2015-ben kiadott verzióval körülírt vezetési elemekről fogunk beszélni. Sok iparág küzd most ezekben a hetekben is, hogy vezető és a vezető élbolyt követő cégei még a határidő előtt teljesítsék ezeket a követelményeket, így a tanácsadói kör is már kissé hátradőlve, napolajtól fénylő testtel feküdhet ki szabadságának első napján a vízpartra, mert kezdünk túllenni azon az első nagy hullámon, amely során az időben érkező cégek megbízásait teljesítettük. Köszönet Nektek, hogy időben adtatok megbízást és köszönet a kitartásért és a bizalomért, hogy megint mi dolgozhattunk Veletek!

Bezzeg Kecskemét!

A legfrissebb élményünkről szóljon a beszámolónk, hiszen a víziközmű cégek szakmai dobogóján mindig is élen járó volt a Bácsvíz Zrt., mert a méretnagyságuk, az üzemi teljesítményük és az árbevételük alapján a legkiválóbbak között kell említenünk Őket. Ezért is tartjuk megtiszteltetésnek a Velük való kapcsolatot és most különösen, hiszen a két rendszerszabvány konzultációját (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015) tanácsadóink végezték.

A felkészülttel és a tenni akaróval a legkönnyebb!

A projekt során rég nem tapasztalt vezetői támogatással dolgoztunk, s ezúton üzenjük minden minőségirányítási, környezetirányítási vagy bármely integrált irányítási rendszert működtető cég minőségügyi vezetőjének, hogy próbáljatok bekopogtatni a Bácsvíz Zrt-hez, ha beléptetek, vegyetek egy nagy levegőt és ízleljétek meg, milyen az, amikor az első számú vezető elkötelezett, felkészült és munkatársainak teret engedő vezetőként van jelen. Ez az a cég, akit sokszor kell mintaként emlegetnünk, mert ritkán tapasztaljuk azt a típusú szakmai megbecsülést, amit a vezérkar a munkatársi kör felé folyamatosan üzen, legyen az az oktatást, képzést támogató belső mentori program, vagy a minőség- és környezetirányítás személyes támogatása. Sajnos apadóban vannak a pozitív jelenségek, ezért hajrá! Itt van Magyarország egyik legjobb Benchmark helye! Vegyétek fel velük a kapcsolatot és kérjetek engedélyt arra, hogy tanulhassatok!

Mit jelent a tanúsítás professzionizmusa – miért az SGS?

Nemcsak irodáink közelsége, de személyes kapcsolatunk alapján is megkerülhetetlen tény, hogy Magyarország ikonikus tanúsítója most már közel 30 éve az SGS Csoport, akik a konkurenciájukhoz képest nem spórolnak azon, hogy teljes profilszélességben akkreditációval rendelkezzenek, felkészült, hiteles, a gyakorlatot ismerő auditorokat küldjenek projektjeink ellenőrzésére. Ezúton is köszönjük az SGS auditorainak a pontos, időpazarlástól mentes, célratörő auditálási folyamatot. Jó lenne, ha az egész tanúsítói szakmát jellemezné ez a határozott szakmai programvezetés. Mint minden projekt végén, amely a siker mellett érzelmi kapcsolatot is jelent, szomorúan kell megállapítanunk, hogy a rendszerkiépítést befejeztük, az új gondolatokat átadtuk és a partnerünk – jelen esetben a Bácsvíz Zrt. – vezetése és középvezetői köre teljes mértékben birtokába került azoknak az ismereteknek, amelyek a következő szabványváltozásig eredményesen fogják őket vezetni a MIR, KIR működtetésében.

Köszönjük az együttműködést! Jó volt Veletek!