Tanácsadás - Ipari, szolgáltatási üzletágISO 9001 tanúsítvány - minőségirányítás

Az ISO 9001 szabvány összeforrt a CONTROLL Holding Zrt. nevével, hiszen a 80-as években mi kezdtük meg az elsők között a minőségirányítási rendszer szabvány alapján történő konzultálását. Büszkék vagyunk több, mint 3000 sikeres auditált projektünkre.

A több mint 30 éves működésünk és több mint 3000 befejezett projektünk alapján talán már megengedhető számunkra, ha saját és csak ránk jellemző véleményt jelenítünk meg akkor, amikor a világ egyik legelfogadottabb és legismertebb szabványát mutatjuk be.

Az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszerek ezért minden termelő és szolgáltató ágazatnak megfelel, az újonnan alapított cégektől egészen a multinacionális vállalatokig. A többször és folyamatosan átalakított követelményrendszer folyamatközpontúsága minden esetben figyelembe veszi a megbízóink által megfogalmazott egyedi igényeket, hiszen tartalmazza, és egyre inkább megköveteli alkalmazóitól a folyamatos fejlesztés lehetőségének nem csak bemutatását, hanem megvalósítását is.

A CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt. tanácsadói munkájára alapításunktól jellemző a rendszerszemléletű irányítási folyamat kiépítése, ezért beépítjük megbízóink működési folyamatába a sajátosságokat és az egyéb tulajdonosi elvárásokat.  

bizalmat ébresztünk és ezáltal világszerte elfogadhatóvá és összehasonlíthatóvá tesszük megbízónk szervezeti működését,

  • igazolni tudjuk tanácsadói tevékenységünk lezárásaként a költségmegtakarítást,
  • munkánk eredményekén javul a kommunikáció és ezáltal motiváltabbá tesszük megbízóink munkatársait.

elvégezzük megbízóink működési folyamatainak áttekintését és vizsgálatát,

  • a közös irányok kijelölését követően az ISO 9001 szabvány által megkövetelt dokumentációs rendszert megírjuk,
  • elvégezzük az ISO 9001 szabványban meghatározott belső auditorok képzését, s velük közösen végrehajtjuk a belső auditokat,
  • A CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt-re jellemző az ISO 9001 követelményeknek való legmagasabb szintű megfeleltetés, ezért az alábbi elvek és módszerek figyelembe vételével dolgozunk:
    • ISO 9001 rendszerközpontúsága: Mivel tanácsadóink rutinos mérnökök és közgazdászok, ezért nem idegen számunkra, hogy az ISO 9001 szabvány által kialakított rendszer integrálódjon a pénzügyi, kontrolling és informatikai rendszerekbe. Sikeres bevezetéseink ezeknek az integrált rendszerek kialakításának is köszönhetőek, melyek ma már mintaként szolgálnak a beszállítói kapcsolatokra törekvő KKV szektornak.
    • ISO 9001 munkatársak bevonásának elve: Sokan elégedetlenek az ISO 9001 szabvány által elért eredményekkel, pedig nem látják, hogy az eredménytelenség oka néha pont a vezető vagy munkatársa, aki képtelen saját korlátait átlépni. Ezért tekintjük fontosnak oktatási tevékenységünket, mert nem meggyőzni kell a mai vezetőket és munkatársakat, hanem be kell számukra mutatni, hogy ők is képesek arra, amit egy általuk jobbnak, tőlük előrébb lévő cégnél látnak és tapasztalnak.