HD Communication Kft. - ismét egy auditált ügynökség

A legnehezebb feladat a szellemi tevékenységet végző szervezetek szabályok közé szorítása.

A fent idézett tanácsadói kijelentést régóta hordozzuk magunkkal, mert azok a szakembereink, akik évtizedek óta minőségirányítási vagy bármely más EU-s szabvány konzultálásával foglalkoznak, jobban szeretik az olyan megbízásokat, ahol a folyamatok végén egy facsavar, egy bútor vagy egy autóalkatrész kerül ki a gyártó sorról. Ezért néha bajban vagyunk ügyfeleink azon körével, ahol a szabályok a szakma jellegéből adódóan kreatív tudós emberekre írottak és nehezen rajzolható krétával körbe az a kör, amit mi tanácsadók játéktérnek nevezünk.

HD Communication – a legismertebb és talán a legnagyobb

Nehéz különbséget tenni az ügynökségi szereplők között, de az látszik, hogy a legismertebb és legnagyobb kifejezést kívülállóként akkor használhatjuk, ha megnézzük, hogy milyen jellegű és típusú feladatokat teljesít az adott ügynökség. Lenyűgöző az a portfólió, amit a HD képvisel, hiszen az ő ügyfélkörében vannak a legjelentősebb multinacionális cégek, valamint jelentős kormányzati megbízásokat teljesítenek szinte az alapításuktól kezdődően.

Ebbe a szakmai darázsfészekbe kellett tanácsadói kockákat elhelyezni és belerakosgatni azokat a folyamatokat, amelyeket egy külső auditáló szervezet is megért és szabályként elfogad. A sikeres auditálást követően úgy látjuk, a megbízóink is elégedettek voltak azzal a Controll által vitt tanácsadói kreativitással, amelyet leginkább az ISO 9001 szabvány rugalmas értelmezésével és helyben történő „úriszabászatával” hajtottunk végre, mert csak így lehetett az auditálási követelményeket úgy teljesíteni, hogy azok ne korlátozzák azokat a szellemi kreatív kilengéseket, magasságokat és mélységeket, amely ennek a szakmának a léte és jogosult elvárása. Most már mi is látjuk, milyen nehéz egy jó szlogent, brand-et kitalálni, vagy éppen egy jó augusztusi tűzijátékot előkészíteni, lebonyolítani, hiszen a folyamatok, amelyeket közösen megalkottunk, rámutatnak az ügynökségi tevékenységek összetettségére.

Köszönjük a megbízást!

Köszönjük az együtt gondolkodást és gratulálunk az auditálási sikerhez!