Ha BMW, akkor WALLIS!

Magyarország legismertebb márkakereskedése megújítja ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítását, átdolgozza irányítási rendszerét az ISO 9001:2015 szabvány szerint

Magyarország legismertebb márkakereskedése megújítja ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítását, átdolgozza irányítási rendszerét az ISO 9001:2015 szabvány szerint

A referencialistánkban számos, autóiparral kapcsolatban álló gyártó és szolgáltató található. Vannak azonban kedvencek és ezek közül nekünk, Controll-osoknak a BMW a kedvencünk! Ez az a márka, ami egy véletlen üzleti találkozón került a figyelmünk középpontjába a ’90-es évek elején.

Történt akkor, hogy a flottánkban található Rover személygépkocsik a nemzetközi bevásárlást követően a BMW felügyelete alá kerültek. Az akkori vezérautónk egy Rover 820 (a flottában Rover 4-es és 6-os sorozat) volt. Az első szervizre vittük be a Wallis műhelyébe, amikor megszólított a cég kereskedelmi igazgatója és egy érdekes ajánlatot fogalmazott meg: „Amíg szervizeljük az Ön autóját, adhatok Önnek csereautóként egy BMW 720-ast?” Mit lehet egy ilyen kedves kérdésre válaszolni??? Beleültünk ebbe a kocsiba és rövid idő alatt megszoktuk, megszerettük. Aztán a nap végén, amikor visszagurultunk a kocsival és a szervizből az addig átnézett Rovert a kollégák előhozták, üzleti ajánlatot fogalmaztunk meg: itthagyjuk a Rovert, elvisszük a BMW-t!

Azóta vagyunk márkahűek és tiszteljük ennek a bajor márkának az innovációját, folyamatos fejlődését.

Az első minőségirányítási rendszer bevezetési megbízást röviddel az említett találkozás után megkaptuk, melyet a Wallis az SGS által auditáltan azóta is fenntart.

A jelenlegi munkánk a teljes Wallis Motor tevékenységi körére kiterjed; szervizelési, raktározási, motorkerékpár és gépjármű értékesítési üzletágakra egyaránt.

Bízom benne, hogy rövidesen a sikeres auditról is be fogunk tudni számolni!