Budapest Airport – integrált irányítási rendszer

Az Airport Service Budapest Zrt. tovább bővítette auditált folyamatainak számát

Budapest Airport – integrált irányítási rendszer

 

Növekvő ügyfélelvárások

Az Airport Service Budapest Zrt. integrált irányítási rendszerét az elmúlt években eredményesen működtette, ezért tanácsadói oldalról is úgy gondoltuk, hogy a „béke és nyugalom szigete”. Örömmel hallottuk és láttuk, hogy milyen dinamikusan fejlődik a Társaság, ezért elkerülhetetlen volt, hogy további, a repülőtér kiszolgálási területén lévő cégeket integráljon magába.

Az időközben csődöt jelentő Malév földi kiszolgáló egysége, valamint a kutyás ellenőrzést biztosító társaság működésképtelensége miatt az Airport Service Budapest  Zrt. tevékenységi folyamataiba kellett integrálnunk e két nagy múltú cég tevékenységeit, figyelembe véve a légi hatóságok követelményeit, valamint az egyre szigorodó, a földi kiszolgálásban érintett légitársaságok cégenként különböző követelményrendszerét.

A Controll Zrt., mint légiközlekedési specialista

Kezdjük elhinni magunkról, hogy tanácsadóink a jogszabállyal, hatósági követelménnyel, irányítási rendszerek szabványaival körülírt területen olyan magabiztosan mozognak, hogy bármely követelményrendszert képesek vagyunk gyorsan és egyszerűen, a heti több száz fős bővüléseket megélő cégeknél is a menedzsment rendszer részévé tenni, az integrált irányítási vezetővel a folyamatokat közösen szabályozni, belső auditálni és amennyiben a légitársaságok megkövetelik, független tanúsító által igazoltatni.

Ezt a folyamatot hajtottuk végre az elmúlt hónapokban a két cég csődjét követően az Airport Service Budapest Zrt. tulajdonosi köre által meghatározott határidőn beül, az előre rögzített személyzeti keretek betartásával, és ami a legfontosabb, az előre meghatározott költségkeretek figyelembe vételével. A folyamatok integrálását elvégeztük, melynek eredményeként az elmúlt napokban már az integrált irányítási rendszer szabványait teljesen körűen kielégítve sikeresen le is auditáltattuk ezen folyamatokat

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér magyar tulajdonban?

Örömmel olvastuk a ma még média hírként szereplő közlést, hogy maga a repülőtér is magyar magánkézbe kerülhet, ami egy ilyen erősen növekvő és minőségben is javuló földi kiszolgálót, mint az Airport Service Budapest Zrt., még jobb piaci pozícióba helyezhet.

Gratulálunk szakmai sikerükhöz!

Gratulálunk a folyamatok gyors integrálásához és gratulálunk a Controll tanácsadóknak!