A DPD Hungary Kft. ISO 9001 és ISO 14001 Integrált Irányítási Rendszereinek Fejlesztése

Manapság az online rendelés mindennapjaink szerves részévé vált. Akár háztartási cikkeket, akár elektronikai eszközöket, akár ruházati termékeket vásárolunk, az online kereskedelem kényelme és gyorsasága nélkülözhetetlen.

Ebben a folyamatban a logisztikai cégek játszanak kritikus szerepet, hiszen nélkülük nem lenne lehetséges a világ bármely pontjáról történő hatékony és megbízható szállítás. A DPD Hungary Kft., a Geopost Csoport tagjaként, Európa vezető csomaglogisztikai szolgáltatójaként kiemelt szerepet tölt be ebben az ökoszisztémában.

A DPD Hungary Kft. elkötelezett a minőség, fenntarthatóság és átláthatóság iránt a csomagszállítási szektorban. Modern, például automata válogató technológiákba fektetnek be, hogy javítsák szolgáltatásaikat és biztosítsák az ügyfélelégedettséget. Továbbá a vállalat különös figyelmet fordít a környezetvédelemre, 100%-ban karbonsemleges szállítást kínálva és aktívan csökkentve a szén-dioxid-kibocsátást. Innovatív szállítási megoldásokat nyújtanak, beleértve a DPD Express szolgáltatást az ajtótól ajtóig történő kézbesítéshez, valamint olyan kiegészítő szolgáltatásokat is kínálnak, mint a DPD PickApp, amely egyszerű csomagküldést tesz lehetővé.

A CONTROLL Holding Zrt. örömmel számol be arról, hogy sikeresen lezárult az együttműködésünk a DPD Hungary Kft.-vel az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerinti Integrált Irányítási Rendszerek átfogó áttekintése, karbantartása és fejlesztése terén.

A projekt célja az volt, hogy támogassuk a DPD Hungary Kft.-t a minőség, fenntarthatóság és átláthatóság iránti elkötelezettségük erősítésében.

Az együttműködés során a következő kulcsfontosságú feladatokat végeztük el:

  • Az Integrált Irányítási Kézikönyv és eljárások felülvizsgálata és módosítása, biztosítva, hogy a változások tükrözzék a legfrissebb szabványokat és követelményeket.
  • A DPD teljes dokumentációs rendszerének frissítése és aktualizálása.Belső auditok támogatása és a mérőeszközök karbantartási tervének kiterjesztése, valamint nyomon követése.
  • Beszállítók értékelése és minősítésének támogatása, biztosítva a legmagasabb szintű szolgáltatást és minőséget.

Ez az együttműködés a DPD Hungary Kft. ISO 9001 és ISO 14001 szabványoknak való megfelelését erősítette meg, és hozzájárult szolgáltatásaik minőségének és ügyfélelégedettségük javításához is. 

Gratulálunk a DPD Hungary Kft. csapatának a kiváló együttműködésért és elkötelezettségért a projekt során.