A Büki TDM EFOP képzési pályázata

Oktatással segítjük a városok fejlődését

Néhány hónappal ezelőtt már hírt adtunk arról, hogy egyre több - az önkormányzatok irányából érkező igénynek megfelelve – képzési programot engedélyeztettünk. Képzési programjaink a következők:

 

A velünk kapcsolatban álló városok – felismerve a pályázat adta lehetőségeket – ráébredtek a képzések fontosságára, hiszen egy házi ketchup-készítés vagy lekvárfőzés lehetőséget nyújt egy második, otthon végezhető szakma kitanulásához, így oktatóink tulajdonképpen új szakmát adnak a képzésen résztvevő kezébe.

Az új szakma új családi bevételt is jelenthet, talán ennek is köszönhető képzéseink sikere. Ide sorolhatjuk azt, hogy a mai gazdálkodó korosztály már nem ért a Bálint Gazda által oly sokat emlegetett metszésekhez, tehát a saját kertjében lévő gyümölcsfát már nem képes termőre metszeni. Erre is adunk képzési választ nem mással, mint Bálint Gazda egyik tanítványának oktatásán keresztül.

A vállalkozóvá válástól kezdve tehát az otthoni „pénztermelésig” számos olyan képzést folytatnak most kollégáink az ország keleti és nyugati határszéle között, amelyek eredményessége be kell, hogy épüljön a város életébe és egyre több sikeres kisvállalkozásnak és családi vállalkozásnak teremti meg a kiindulási alapját.

Cikkünkben kiemeltük a Bük, Bükfürdő Közhasznú Egyesület által megrendelt projektünket, amely által

  • kognitív gondolkodást,
  • ügyfélkezelés – front office folyamatokat és
  • online marketinget

tanítottunk a magánszállásadóknak, szállodai szakembereknek.

Gratulálunk a TDM szervezetnek a kiváló szervezéshez, valamint az oktatáson résztvevőknek az aktív közreműködésükért!