Sikeres felülvizsgálati audit a Podráczki és Társa Kft.-nél a Controll Holding Zrt. által!

A Controll Holding Zrt. közreműködésével valósult meg a Podráczki és Társa Kft. minőség- és környezetközpontú (integrált) irányítási rendszerének sikeres felülvizsgálati auditja.

A Podráczki és Társa Kft. tevékenységi köre:

  • Települések vízhálózatának, gázelosztó hálózatának, szennyvízcsatornáinak építése, szerelése, kivitelezése
  • Lakossági és közületi bekötések
  • Gépi földmunkavégzés
  • Csatornahálózat mosatása csatornatisztító gépjárművel

A Podráczki és Társa Kft. elkötelezett a magas színvonalú szolgáltatások nyújtása iránt, amit a technikai felszereltségük és szakmai felkészültségük biztosít. Ezen felül folyamatosan követik az új építési és szerelési technológiákat, és 1999 óta az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint dolgoznak.

A felülvizsgálati audit célja az volt, hogy biztosítsuk a Podráczki és Társa Kft. irányítási rendszerének megfelelőségét az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványok követelményeinek.

A következő lépéseket tettük meg ennek érdekében:

  • Dokumentáció felülvizsgálata: Átfogó áttekintést végeztünk a minőségirányítási rendszer dokumentációján, hogy biztosítsuk azok pontosságát és megfelelőségét.
  • Helyszíni audit: A helyszínen ellenőriztük, hogy a rendszer működése összhangban van a dokumentációval és a szabványokkal.
  • Tanúsítvány kiadása: A sikeres auditot követően megújítottuk a tanúsítványt, amely megerősíti a Podráczki és Társa Kft. elkötelezettségét a minőség és környezetvédelem iránt.

Az audit során megerősítést nyert, hogy a Podráczki és Társa Kft. rendszerei és folyamatai megfelelnek a szabványok követelményeinek, így továbbra is fenntartva partnereik és ügyfeleik elégedettségét. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhattunk ezen elkötelezettség és minőség fenntartásához.

Gratulálunk a Podráczki és Társa Kft. csapatának a sikeres audithoz, és köszönjük a kiváló együttműködést!