Felnőttképzés

Hozd ki a maximumot magadból és a cégedből!

A gyakorlati stratégia- és vízióalkotás módszertana alapján „hozd ki a maximumot magadból és a cégedből” programok

1. Feltáró konzultáció (költség- és kötelezettségmentes)

A 60 perces beszélgetés során első lépésként azonosítjuk céges és/vagy magánéleti céljaidat. Második lépésben meghatározzuk mindazokat a tényezőket, amelyek akadályozzák a céljaid megvalósítását. Harmadik lépésként pedig a főbb lépéseket tartalmazó akcióterv kerül kidolgozásra a célok elérése érdekében.

Ezt követően – amennyiben mindkét fél részéről igény mutatkozik – egy személyre szabott vezetői tanácsadási program kerül összeállításra, amely garantálja azt, hogy az akadályokon felülkerekedjünk, és a vágyott célok megvalósításra kerüljenek a gyakorlati stratégia- és vízióalkotás módszertana alapján.

Időtartam: 1 óra

Személyesen és online is megoldható a konzultáció előre egyeztetés esetén.

 

2. Gyakorlati stratégia- és vízióalkotás workshop

Üzleti céljaink megvalósításához elengedhetetlen egy megalapozott, működőképes és gyakorlatias üzleti vízió és stratégia.

A workshop 3 fő célja:

 • feltárni a rejtett piaci igényeket és az abból származó üzleti lehetőségeket,
 • az összegyűjtött ötletekből kiválasztani azokat, amelyek a lehető legnagyobb üzleti potenciállal és profittal megvalósíthatóak,
 • gyakorlatias vízió és stratégia összeállítása, 90 napos akciótervvel.

Időtartam:

 • 2x2 óra workshop
 • 5x1 óra utánkövetés, kétheti rendszerességgel, ahol a stratégia implementációját követjük nyomon.

 

3. „Hatékony vezetés feszültségek nélkül” program

Sok vezetőtől hallom, hogy mennyire szerették a munkájukat, de a feladatok delegálása, azok nyomon követése és megannyi vállalatvezetéssel kapcsolatos teher nehezedik a vállukra.

Nehéz lehet ilyen nyomás alatt, időhiány mellett jól teljesíteni és hatékonynak maradni. Hívhatjuk mindezeket stressznek, feszültségnek, egyensúlyhiánynak, amelyek a legnagyobb akadályai annak, hogy a legjobb énünket hozzuk nap mint nap úgy, hogy este nyugalommal tudjuk otthagyni az irodát és nyugovóra térni, tudva azt, hogy cégünk biztosan talpon marad/folyamatosan fejlődhet.

A program egy feltáró beszélgetéssel indul, amelyet 5+3 specifikus alkalom követ, amelyen a következő fő témákkal foglalkozunk:

 • üzleti (és magánéleti) vízió, célok és stratégia felállítása,
 • 90 napos terv összeállítása,
 • maximális energia: energiaszintünk növelése és fenntartása,
 • személyes hatékonyság mesterfokon,
 • professzionális delegálás,
 • kiemelkedően eredményes, napi szokások kialakítása.

A további 3 alkalom a nyomon követést szolgálja.

Időtartam:

 • feltáró beszélgetés 1 óra
 • 5+3 specifikus alkalom, alkalmankét 1 óra.

 

Marton Gábor 10 éves banki, multinacionális tapasztalattal rendelkezik, vállalati karrierje során értékesítés, kockázatkezelés területen, illetve projekteken dolgozott, majd több éven keresztül az egyik nemzetközi bank innovációs területét vezette.

Ez idő alatt látta azt, hogy melyek azok a főbb tényezők, amelyek egyes vállalatokat sikeressé, a többieket sikertelenné teszik.

Szenvedélye a tanácsadás és a tréningek, amellyel több, mint 8 éve foglalkozik. Elsősorban vezetők, cégtulajdonosok, valamint céges ügyfelek keresik meg, hogy támogassa őket a fejlődésükben, legyen szó céges és személyes hatékonyságról,  vízió- és stratégiaalkotásról, a rejtett piaci lehetőségek feltárásáról, vagy éppen készségfejlesztésről (konfliktuskezelés, stresszkezelés, kommunikáció,stb).